20:25 22 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.47
 • USD16.99
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.60
  Igor Dodon

  Fruntașii comuniști îi îndeamnă pe toți membrii PCRM să-l susțină pe Dodon

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  3022

  Mai mulți membri ai Partidul Comuniștilor din Republica Moldova îl susține necondiționat pe candidatul Partidului Socialiștilor la alegerile prezidențiale, Igor Dodon. Anunțul a fost făcut miercuri dimineața.

  CHIȘINĂU, 26 oct — Sputnik. În cadrul unei conferințe de presă, mai mulți fruntași ai PCRM din diferite raioane ale țării au declarat că îl susțin pe Igor Dodon, care, potrivit sondajelor, este favoritul acestei curse prezidențiale.

  Comuniștii care au susținut conferința de presă au ținut să precizeze că aceasta nu este poziția oficială a PCRM, însă cele mai multe structuri teritoriale ale formațiunii îl susțin pe Dodon. Ei au anunțat că mai multe grupuri de comuniști din diferite raioane vor dezvolta o cooperare strânsă cu PSRM și nu exclud faptul că vor adera în viitor la PSRM.

  Vladimir Voronin, președintele PCRM, a fost criticat de către organizatorii conferinței de presă pentru poziția pe care a luat-o în aceste alegeri.

  „Avem nevoie de o poziție echilibrată. Noi nu trebuie să fim doar cu Occidentul sau cu Răsăritul. Avem nevoie de conducători puternici și competenți", a spus unul dintre membrii PCRM.

  Este de menționat faptul că oficial PCRM îndeamnă oamenii să boicoteze aceste alegeri prezidențiale.

  Tematic

  Igor Dodon: “suntem legați de România, dar și de Rusia”
  Tagurile:
  PSRM, Susținere, Partidul Comuniștilor, Dodon, Alegeri prezidențiale, PCRM, PSRM, Vladimir Voronin, Igor Dodon, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei