21:55 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Maia Sandu

  Vezi ce a declarat Maia Sandu în timp ce Marian Lupu anunța că se retrage

  © Facebook / Maia Sandu
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  255017

  Maia Sandu a făcut o declarație neașteptată în timp ce liderul PDM, Marian Lupu, anunța la un briefing că se retrage în favoarea acesteia.

  CHIȘINĂU, 26 oct — Sputnik. Liderul PAS, Maia Sandu, era mai preocupată de dezbaterea ce urma să aibă loc între Marian Lupu și Igor Dodon, decât de faptul că liderul PDM anunța în acel moment că o susține pe ea în cursa prezidențială.

  „Ba fac, ba nu fac dezbateri. Și ce folos dacă le fac? Cine îi mai crede?", se întreba Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

  Mai târziu, după mai bine de jumătate de oră, Maia Sandu a comentat pe Facebook decizia lui Marian Lupu de a ieși din cursa electorală, catalogând acest pas drept „un gest disperat” și o tentativă de a o compromite.

  Tematic

  Marian Lupu s-a retras din cursa electorală
  Tagurile:
  Cursa prezidențială, Lupu, Sandu, Retragere, Declarație, Marian Lupu, Maia Sandu, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1272
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1164