21:54 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Igor Dodon

  După retragerea lui Lupu, Dodon anunță mobilizare generală

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  87333

  Liderul Partidului Socialiștilor din Moldova, Igor Dodon, a declarat, imediat după anunțul lui Marian Lupu că iese din cursa prezidențială, că Maia Sandu este candidatul comun convenit la Washington de Victoria Nuland cu Vlad Plahotniuc.

  CHIȘINĂU, 26 oct — Sputnik. În opinia lui Igor Dodon, retragerea lui Marian Lupu din cursă arată că adevărul a ieșit la iveală.

  „Votați un Chirtoacă în fustă, care la fel ca primarul de Chișinău vorbește frumos, dar va face jocurile Coordonatorului", a scris Dodon.

  Totodată el a sugerat că unul dintre politicienii care a fost păcălit cel mai mult în cadrul acestui joc regizat este liderul PPDA, Andrei Năstase.

  Tematic

  Marian Lupu s-a retras din cursa electorală
  Vezi ce a declarat Maia Sandu în timp ce Marian Lupu anunța că se retrage
  Tagurile:
  Alegeri, Retragere, Mobilizare, Declarație, Dodon, PSRM, PDM, PAS, Marian Lupu, Maia Sandu, Igor Dodon, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1268
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1164