21:45 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Iurie Leancă

  (Video LIVE) Iurie Leancă susține un briefing de presă. Ce decizie va lua

  © Sputnik / Мирослав Ротарь
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  41243

  Candidatul PPEM la alegerile prezidențiale din Republica Moldova, care urmează să aibă loc duminică, 30 octombrie, susține un briefing de presă.

  CHIȘINĂU, 26 oct — Sputnik. Fostul premier al Republicii Moldova susține la ora 17.30 un briefing de presă. Mai mulți internauți au scris în postări pe rețele de socializare că, după ce Marian Lupu, candidatul PDM, a anunțat că se retrage din cursa electorală, și Iurie Leancă va face un pas similar.Puteți viziona live mai jos, pe siteul SputnikNews.ro.

  Tematic

  Vezi ce a declarat Maia Sandu în timp ce Marian Lupu anunța că se retrage
  Tagurile:
  Briefing, Alegeri prezidențiale, Iurie Leancă, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1248
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   124
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1163