23:52 14 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.27
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.62
  Grădiniță

  Un copil a fost răpit de la o grădiniță. Cum s-a întâmplat totul

  © Sputnik / Konstantin Chalabov
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  57203

  Un tată şi-a răpit propriul copil de la grădiniţă, îmbrâncind educatoarea şi directorul instituţiei preşcolare. Copilul urma să fi dus peste hotare.

  CHIȘINĂU, 28 oct – Sputnik. Un copil de patru ani a fost răpit de la o grădiniţă din oraşul Leova. Incidentul, care a avut loc joi, a fost semnalat la poliţie de mama copilului.

  Aceasta le-a declarat polițiștilor, că fostul ei concubin de 42 de ani, cetățean al Federației Ruse, i-a răpit copilul de la grădiniță. Concubinul a îmbrâncit educatoarea  și directoarea, după care a luat forțat copilul și a părăsit teritoriul grădiniței.

  Ofițerii Batalionului de patrulare Sud au întreprins măsuri urgente în vederea depistării minorului  și însoțitorului său.

  În mai puțin de două ore, în satul Bugeac, raionul Comrat, a fost stopat automobilul de model „Skoda Fabia”, la volanul căruia se afla suspectul, iar pe bancheta din spate a mașinii fiul său minor.

  Suspectul le-a declarat inspectorilor de patrulare că avea intenția să părăsească imediat teritoriul țării împreună cu fiul său, care are inclusiv și cetățenia Federației Ruse.

  Bărbatul a fost reținut. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru răpirea minorului. Conform legislației, suspectul riscă o amendă de 6 mii de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 240 de ore, sau închisoare de până la 6 luni.

  Tematic

  Un copil uitat închis în grădiniță, găsit „flămând, ud și foarte speriat”
  Tagurile:
  Grădiniță, Răpire, Copil, Leova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei