14:29 23 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.69
 • USD17.55
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  Primîria Chișinău

  Prietenul de chef în garaj al lui Chirtoacă - șef interimar la Direcția Educație

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  5511

  Interimatul funcției de șef al Direcției Generale Educație din Chișinău a fost asigurat de către directorul adjunct Valentina Cujbă, care a înlocuit-o la conducerea Direcției pe Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, suspendată din funcție la sfîrșitul lunii noiembrie în legătură cu sandalul alimentației copiilor în grădinițe.

  CHIȘINĂU, 4 ian — Sputnik. Alexandru Fleaș este noul șef interimar al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a municipiului Chișinău. Acesta a deținut până acum funcția de director adjunct în cadrul aceleiași instituții. Primarul Dorin Chirtoacă a semnat ieri o dispoziție în acest sens. 

  Alexandru Fleaș apare alături de Dorin Chirtoacă în filmulețul video publicat pe rețelele de socializare acum câteva luni și devenit viral, în care cei doi chefuiesc în garajul primăriei municipiului Chișinău împreună cu pretorul sectorului Centru, Oleg Poiată, și fostul consilier Natalia Lipca. Petrecerea ar fi avut loc acum cîțiva ani. 

  Consilierul municipal Ilian Cașu a scris pe pagina sa de Facebook că toate acțiunile legate de scandalul alimentației din grădinițe sunt „de dragul inlocuirii șefei DGETS, Tatiana Tverdohleb”.

  Interimatul funcției de șef al Direcției Generale Educație din Chișinău a fost asigurat de către directorul adjunct Valentina Cujbă, care a înlocuit-o la conducerea Direcției pe Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, suspendată din funcție la sfîrșitul lunii noiembrie în legătură cu sandalul alimentației copiilor în grădinițe.  Știrile Zilei