23:29 18 Martie 2018
Chişinău-7°C
În direct
  Femeie pe motocicletă

  Cele mai căutate femei din Moldova (video)

  © Sputnik/ Виталий Аньков
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  500252

  Cele mai căutate femei din Moldova sunt două la număr, iar fețele lor au fost publicate nu de agențiile de modele ci de Poliția capitalei.

  CHIȘINĂU, 3 feb — Sputnik. Poliția municipiului Chișinău a caută două femei, care se comportă ca infractorii profesioniști specializați în furturi.

  Oamenii legii din Moldova au cerut ajutorul cetățenilor în vederea identificării celor două hoațe, care au comis acte de pungășie în transportul public din Chișinău. Acestea au furat portmonee, din care au sustras carduri bancare, de pe care, ulterior, au încercat să extragă bani la unele bancomate. În momentul extragerii banilor la bancomate fețele acestor femei au fost surprinse de camerele de luat vederi.

  Poliția capitalei a dat asigurări că dispune deja de toate informațiile necesare pentru identificarea celor două „celebrități".

  Dânsele riscă amendă de la 13 mii de lei până la 17 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau privațiune de libertate pe un termen până la 2 ani.

  Tematic

  Cea mai căutată femeie din Chișinău a fost găsită
  Tagurile:
  Căutate, Moldovence, Poliția, Femei, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei