20:48 26 Martie 2019
În direct
 • EUR19.53
 • USD17.27
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Pavel Stratan

  Pavel Stratan a anunțat ce va face în memoria lui Nelu Stratan

  © Photo: Facebook / Pavel Stratan
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  25613

  Interpretul Pavel Stratan a scris pe pagina sa de facebook că pierderea fratelui său mai mare i-a provocat o tristețe foarte mare în suflet și că intenționează să facă ceva în memoria lui Nelu Stratan.

  BUCUREȘTI, 19 feb — Sputnik. Aceasta este prima declarație publică pe care o face Pavel Stratan după funeraliile lui Nelu Stratan.

  Artistul a anunțat că în prima parte a lunii martie va susține concerte în orașele Milano și Torino din Italia, iar o parte dintre piesele pe care le va interpreta vor fi dedicate memoriei fratelui său și producătorului de muzică Nelu Stratan

  „Pentru că am în suflet o durere foarte mare, pierderea fratelui meu, vor fi interpretate câteva piese în memoria lui", a spus interpretul.

  Nelu Stratan a murit subit la vârsta de 51 de ani, din cauza unui atac de cord. El a fost găsit fără suflare în apartamentul său de o rudă apropiată.

  În ziua în care a fost înmormântat Nelu, Pavel Stratan nu a dorit să facă declarații pentru presa care s-a adunat la eveniment. El a specificat că este o mare durere pentru întreaga sa familie și a rugat jurnaliștii să manifeste înțelegerea cuvenită.

  Tematic

  (FOTO) Cum arată Cleopatra Stratan la 14 ani
  Tagurile:
  Stratan, Nelu Stratan, Pavel Stratan, Cântece, Piese, Torino, Milano, Memorie, Concerte, Nelu Stratan, Pavel Stratan, Italia, Moldova, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei