16:50 22 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.35
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.69
  Președintele Parlamentului Republicii Moldova Andrian Candu

  Confesiunile președintelui parlamentului despre soarta guvernării din Moldova

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  4721

  Președintele Parlamentului, democratul Andrian Candu, a deschis parantezele despre ce se va întâmpla în timpul apropiat cu actuala majoritate parlamentară din Republica Moldova și Guvernul de la Chișinău condus de Pavel Filip

  CHIȘINĂU, 20 feb — Sputnik. Președintele Parlamentului moldovean, Andrian Candu, sugerează că în Republica Moldova nu vor avea loc alegeri parlamentare anticipate, iar actualul Guvern și actuala legislatură își vor duce mandatul până la capăt, adică până în anul 2018, când urmează să se desfășoare alegerile parlamentare ordinare.

  "Am încredere și în colegii din Guvern și în colegii din majoritatea parlamentară că în următorii doi ani cât mai avem până la următoarele alegeri parlamentare vom merge la fel de bine ca în anul 2016, ba chiar și mai bine", a declarat Candu.

  Președintele Parlamentului mai susține că actuala guvernare are stabilită o agendă clară a acțiunilor ce urmează a fi întreprinse până la alegerile parlamentare din 2018.

  "Deja am învățat mai multe, știm să lucrăm în această echipă și cel mai important, știm ce trebuie de făcut în următorii doi ani", a declarat speakerul.

  Mai multe partide politice de opoziție din Moldova insistă asupra dizolvării parlamentului și organizării de alegeri anticipate în legislativul țării.

  Tematic

  Andrian Candu a devenit tătic pentru a treia oară. Detalii despre copil
  Tagurile:
  Alegeri anticipate, mandat, Parlament, Guvernare, Reforme, Alegeri parlamentare, Andrian Candu, Moldova


  Știrile Zilei