12:56 07 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.31
 • RUB0.24
 • RON4.04
 • UAH0.64
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  25276913

  Anișoara Loghin se pare că a încălcat grav o superstiție ce se referă în mod direct la trăinicia unei căsnicii și la fericirea în familie

  CHIȘINĂU, 23 mart — Sputnik. Fosta soție a lui Dorin Chirtoacă, Anișoara Loghin, a dorit înainte de nuntă să fie „mai frumoasa ca niciodată" și a îmbrăcat cu anticipație o rochie de mireasă, încălcând astfel un vechi obicei potrivit căruia, dacă fata îmbracăî rochia de mireasă înainte de ziua nunții, atunci ea pune în mare pericol viitorul său alături de bărbatul iubit.

  Perfecte.md a relatat că prezentatoarea de televiziune Anișoara Loghin „a răspuns provocării" și a a îmbrăcat o rochie de mireasa până la nunta cu Chirtoacă.

  Este de remarcat faptul că sursa citată a menționat încă atunci faptul că „în popor se spune că acest lucru aduce ghinion".

  Astfel, jurnalista, sfidând o superstiție respectată de foarte multă lume, a apărut într-un pictorial „desculță, îmbrăcată în ținute rustice, cu cosiță în par și flori de câmp în mână".

  Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin
  © Sputnik / Мирослав Ротарь
  Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin

  „Perfecte" a mai precizat cu acea ocazie că asta nu a fost prima experiență a Anișoarei de a poza înainte de nuntă în rochie de mireasă.

  La rândul său Anișiara Loghin s-a arătat încântată de experiența respectivă, remarcând în mod special locurile unde au fost organizate sesiunile foto, dar și faptul că asta a contat mult pentru stilul dânsei.

  Tematic

  (VIDEO) Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă loviți de arma umorului
  (AUDIO) Anișoara Loghin după divorțul cu Chirtoacă: Crimă și pedeapsă
  Anișoara Loghin despre iubire: iai din cărți ce nu poți lua din viață
  Cum gătește Anișoara Loghin și ce nu i-a plăcut lui Dorin Chirtoacă
  Cine conduce topul celor mai sexy femei din Moldova. Pe ce loc e Anișoara Loghin
  Tagurile:
  Superstiție, Rochie de mireasă, Anișoara, Dorin, Nuntă, Anișoara Loghin, Moldova


  Știrile Zilei