04:19 25 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Vlad Filat

  (FOTO) Poză cu Vlad Filat la libertate, distribuită azi dimineața

  © Sputnik / Мирослав Ротарь
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  1022732

  O imagine în care fostul prim-ministru Vlad Filat este la libertate și apare în compania a doi colegi de partid a fost distribuită în această dimineață pe rețelele de socializare

  CHIȘINĂU, 3 apr — Sputnik. Deputatul liberal-democrat Nae Simion Pleșca a distribuit în această dimineață o imagine în care apare alături de Vlad Filat și de un alt fost deputat al PLDM Iurie Chiorescu.

  Prima impresie este că poza ar fi fost făcută recent.

  De fapt, fotografia este pe Facebook din 3 aprilie 2014, însă, din motive necunoscute, aceasta a fost redistribuită azi.

  Semnificativ este faptul că această poză a fost făcută exact acum trei ani, când liderul PLDM era în libertate și era implicat în guvernarea țării.

  Probabil, atunci când a distribuit, în această dimineață, poza respectivă, deputatul Pleșca a fost încercat de un sentiment de nostalgie după puternicul PLDM de altă dată.

  Ulterior imaginea a fost înlăturată de pe Facebook.
  Dar pegina de Facebook a fostului premier este plină și astăzi de amintiri de pe vremurile când el conducea cel mai important partid din majoritatea parlamentară și Guvernul Republicii Moldova. Mulți au remarcat faptul că la toate festivitățile acesta se remarca prin obiceiul său de a dărui buchete mari de trandafiri albi.
   

  Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

  Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

  Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

  Tagurile:
  Vlad Filat
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei