18:15 18 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.44
 • USD16.77
 • RUB0.27
 • RON4.17
 • UAH0.64
  Mascat

  (VIDEO) Suspecții furtului unui microbuz ce transporta colete au fost reținuți

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  5601

  Bănuiții sunt patru tineri cu vârste cuprinde între 20 și 23 de ani, trei dintre care sunt studenți la drept la o universitate din Chișinău.

  CHIȘINĂU, 20 apr — Sputnik. Cazul a avut loc recent, la 5 aprilie, în satul Buţeni, raionul Hânceşti. Câteva persoane cu cagule pe cap au atacat şoferul microbuzului care oprise pentru a prelua de la o femeie un colet ce urma a a fi transmis în Italia.

  „Ofițerii Direcției Combaterea Crimei Grave și Centrului de analiză a informațiilor a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu Procuratura raionului Hânceşti au reţinut, în dimineaţa zilei de 20 aprilie curent, patru locuitori ai Capitalei, bănuiţi de comiterea atacului tâlhăresc şi sustragerea unui microbuz ce transporta colete din Italia”, transmite IGP.

  În urma investigațiilor s-a stabilit că victima a fost ameninţată cu un obiect asemănător unui pistol, fiind impusă să predea transportul, bunurile şi mijloacele băneşti pe care le avea, după care bănuiţii s-au deplasat într-o direcţie necunoscută. La câteva ore după incident oamenii legii au găsit vehiculul, abandonat în preajma unui câmp agricol din raionul Ialoveni.

  Bănuiții sunt patru tineri cu vârste cuprinde între 20 și 23 de ani, trei dintre care sunt studenți la drept la o universitate din Chișinău. 

  La domiciliile bănuiţilor au fost depistate şi ridicate, în cadrul percheziţiilor, substanţe narcotice, un dispozitiv artizanal destinat pentru cultivarea drogurilor, precum şi mijloace băneşti, provenienţa cărora se presupune a fi din activitatea ilegală de comercializare a drogurilor.

  Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore. Dacă vinovăția lor va fi dovedită, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare de până la 10 ani.

  Tematic

  Revoltător: orfani din România, instruiți pentru a deveni tâlhari
  Tagurile:
  colete, suspecți, Microbuz, Poliție, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei