22:11 18 Februarie 2018
În direct
  Punclul de trecere a frontierei Cahul-Oancea

  Trafic sistat la un punct de trecere a graniței dintre Moldova și România

  © Sputnik/ Мирослав Ротарь
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  42820

  Sâmbătă va fi sistată activitatea la un post vamal de la un punct important de trecere a frontierei dintre Republica Moldova și România.

  BUCUREŞTI, 28 apr — Sputnik. Sâmbătă, 29.04.2017, în intervalul orar 06:00 — 11:00, va fi sistată activitatea postului vamal "Cahul" (Republica Moldova) pentru a putea fi efectuate lucrări de reparație a trotuarului podului dintre posturile vamale Cahul (Republica Moldova) și Oancea (România), anunţă Poliția de Frontieră din Republica Moldova.

  Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iaşi recomandă participanţilor la trafic să folosească celelalte puncte de frontieră existente de la graniţa cu Republica Moldova: P.T.F. Galaţi — jud. Galați, P.T.F. Albiţa — jud. Vaslui, P.T.F. Sculeni — jud. Iași.

  Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iaşi mai precizează că, la reluarea activităţii în Punctul de Trecere a Frontierei Cahul, va lua toate măsurile pentru asigurarea unui control eficient şi operativ, menţinând contactul permanent cu autorităţile de frontieră moldovene în acest sens.

  Tematic

  Ce a făcut un vameș ca să pună mâna pe 40 de mii de euro
  În vama Albița UE ne întâmpină „cu veceuri infecte și urât mirositoare”
  Tagurile:
  Punct vamal închis, Vamă, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei