04:34 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Tânără în pat, poză simbol

  (VIDEO) Moldoveancă șantajată cu publicarea filmărilor video cu caracter intim

  © Flickr / ALlisson H
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  37001

  Poliția a reținut ub bărbat în vârstă de 37 de ani suspectat de șantaj.

  CHIȘINĂU, 12 mai — Sputnik. O locuitoare a Chișinăului, în vârstă de 31 de ani, s-a plâns poliției că este șantajată de un cunoscut de-al ei.

  „Suspectul, sub pretextul că ar deţine poze și filmări video compromițătoare ale acesteia cu caracter intim şi erotic, ar fi amenințat-o că va publica toate acestea pe internet, dacă victima nu-i va oferi suma de 1000 dolari SUA”, se menționează pe site-ul Poliției Republicii Moldova.

  Ofițerii Direcției Combaterea Crimei Organizate a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu Inspectoratul de Poliție Buiucani și Procuratura sectorului Buiucani, municipiul Chișinău au intervenit prompt pentru a preveni acțiunile ilegale ale suspectului.

  Bărbatul a fost reținut pe 11 mai în orașul Chișinău, iar în urma perchezițiilor la domiciliul acestuia au fost depistate poze și filmări video compromițătoare ale victimei. În cele din urmă bănuitul și-a recunoscut vina pe deplin și acum este cercetat în libertate.

  „În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 189, alin. 1, Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de „Șantaj" riscă închisoare de la 3 la 5 ani cu amendă în mărime de la 37 500 la 47 500 de lei, mai precizează sursa citată.

  Tagurile:
  Filmări intime, Filmări erotice, Șantaj, Suspect, poliția, Moldova


  Știrile Zilei