15:37 16 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.70
 • USD17.76
 • RUB0.28
 • RON4.16
 • UAH0.72
  Parada homosexualilor, 2 august 2014, Stockholm

  Priviți ce se întâmplă astăzi în Chișinău. Semnele sfârșitului lumii

  © AFP 2019 / JONATHAN NACKSTRAND
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  282613

  Părintele Ambrozie a dat un răspuns la întrebarea: Care sunt semnele sfârșitului lumii? Dacă stai să privești atent, semnele sfârșitului lumii ar putea fi regăsite în evenimentele de astăzi din Capitala Republicii Moldova. Dar să vedem ce spune părintele Ambrozie.

  Părintele Ambrozie: Care sunt semnele sfârșitului lumii?

  Sfârșitul va veni atunci când Evanghelia va fi propovăduită la toată făptura, când locul gol rămas în urma căderii îngerilor va fi completat de oameni.

  În Sfânta Scriptură nu este indicată vreo dată sfârșitului, dar sunt precizate semnele sfârșitului lumii. În vremurile de pe urmă lumea va fi mai mult iubitoare de arginți decât de Dumnezeu, nu va mai există iubire între oameni, iar credința va fi slabă.

  Oamenii vor fi „iubitori de sine, iubitori de arginți, lăudăroși, trufași, hulitori, neascultători de părinți, nemulțumitori, fără cucernicie, lipsiți de dragoste, neînduplecați, clevetitori, neînfrânați, cruzi, neiubitori de bine, trădători, necuviincioși, îngâmfați, iubitori de desfătări mai mult decât iubitori de Dumnezeu…" (II Timotei 3, 2-4).

  Dar atâta timp cât pe pământ se va săvârși dumnezeiasca Liturghie, aducându-se Jertfa cea fără de sânge, lumea va mai exista.

  Atunci când va înceta slujba în Biserica Ortodoxă, va înceta și existența lumii așa cum o cunoaștem azi.

  Îndrumar creștin pentru vremurile de azi — Convorbiri cu Părintele Ambrozie, Editura Cartea Ortodoxă. Text preluat de pe presaortodoxă.ro

  Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

  Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

  Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

  Tematic

  Primăria Capitalei a participat la insultarea familiei tradiționale
  Tagurile:
  Moldova


  Știrile Zilei