00:08 12 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.42
 • RUB0.27
 • RON4.03
 • UAH0.71
  Șobolani

  Chișinăul este invadat de șobolani - imagini video groaznice

  © Sputnik / Алексей Даничев
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  256532

  La o intersecție aglomerată din centrul Chișinăului un trecător a reușit să filmeze momentul în care zeci de șobolani au ieșit din ascunzișurile în care viețuiesc de obicei și s-au încălzit la soare, fără să se sperie de mulțimea trecătorilor

  CHIȘINĂU, 10 iun — Sputnik. Despre faptul că șobolanii ar putea să invadeze Chișinăul, din cauza faptului că gunoiul nu a fost evacuat timp de mai multe zile din oraș, au avertizat în repetate rânduri specialiștii. Iată că această prognoză de coșmar începe să se adeverească.

  Un utilizator al rețelei de socializare Facebook a postat o înregistrare video, în care se vede cum zeci de șobolani au ieșit la intersecția străzilor Cantemir și Ismail din capitala Republicii Moldova, „la iarbă verde", precum a comentat autorul înregistrării video.

  Acest fapt confirmă odată în plus presupunerile mai multor specialiști, care avertizează că în Chișinău populația de șobolani ar putea să atingă în curând cote catastrofale, în cazul în care nu vor fi luate măsuri.

  Înmulțirea acestor rozătoare, mai menționează specialiștii, sporește mult riscul răspândirii infecțiilor periculoase pentru sănătatea și viața locuitorilor orașului și reprezintă o amenințare pentru comunicațiile subterane.

  Tematic

  Firma care comercializează românilor ceai otrăvit, "tratat" cu șobolani
  Tagurile:
  Infecție, Pericol, Gunoi, Invazie, șobolani, Chișinău, Moldova


  Știrile Zilei