22:03 17 Noiembrie 2018
În direct
 • EUR19.31
 • USD17.07
 • RUB0.26
 • RON4.14
 • UAH0.61
  Cătușe

  Moldovean căutat în Germania, reținut la vama Albița

  CC0 / Pixabay / ROOKIE23
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  183 0 0

  Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au predat autorităților competente un bărbat cu cetăţenie română şi moldovenească, urmărit international.

  BUCUREȘTI, 12 iun — Sputnik. Pe numele lui Tudor B. era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare pentru săvârşirea de infracţiuni contra persoanei, relatează husipesurse.ro.

  Pe 10 iunie în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în România, Tudor B., cu cetăţenie română şi moldovenească.

  Bărbatul în vârstă de 35 de ani conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară şi o remorcă, ambele înmatriculate în România.

  La controlul de frontieră, autoritățile au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emis de Poliția din Germania. Acesta avea de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârşirea unei infracţiuni contra persoanei pe teritoriul Germaniei.

  Bărbatul a fost predat unei echipe din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui.

  Tematic

  Moldovean căutat în Italia, reținut la vama Albița. Ce a făcut acesta
  Poliția ucraineană a reținut un român în Bucovina de Nord
  Poliția belgiană a reținut un șofer care încerca să treacă peste mulțime
  Tagurile:
  punct de control, polițist, Reținut, Moldovean, Germania, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei