20:47 16 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.29
 • USD17.51
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.71
  Lupta cu incendiile de vegetație

  (VIDEO) Stadionul Republican din Chișinău a fost cuprins de flăcări

  © Sputnik / Евгений Биятов
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  1153 0 0

  Pompierii luptă cu flăcările pe stadionul republican din Chișinău

  CHIȘINĂU, 24 iul — Sputnik. Incendiul a izbucnit la depozitul de crengi și arbori de pe stadionul republican din Chișinău, iar Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI a fost alertat în această dimineață la ora 04.30 de minute.

  „La fața locului, conform numărului sporit de intervenție au fost îndreptate 16 autospeciale de intervenție cu un efectiv de peste 80 de persoane. Pentru localizarea și lichidarea incendiului au fost formate 4 sectoare de luptă, iar datorită intervenției eficiente focul este ținut sub control”, precizează serviciul de presă al SPCSE.

  Întreaga garnizoană a Serviciului Salvatori și Pompieri este ridicată în regim de alertă. Conform datelor operative ale Serviciului Situații Excepționale nu au fost înregistrate victime.

  Crengile au fost depozitate pe teritoriul stadionului republican după ce ninsoarea din 20-21 aprilie curent a doborât arbori pe străzile Capitalei.

  Internauții au publicat în această dimineață imagini cu flăcările de pe stadion, care se vedeau de la distanță mare.  Știrile Zilei