11:10 19 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.04
 • UAH0.59
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  1082 0 0

  În momentul aterizării unui avion pe pista Aeroportului din Chișinău, s-a spart cauciucul de la șasiul din spate, pe stânga

  CHIȘINĂU, 26 iul – Sputnik.  O aeronavă care aparține companiei Air Moldova a fost implicată într-un mic accident la aterizarea pe Aeroportul Chișinău. Avionul Airbus-320 efectua cursa Antalya-Chișinău.

  ”În momentul aterizării pe pista Aeroportului din Chișinău s-a spart cauciucul de la șasiul din spate, situat pe stânga. În urma incidentului, nici un pasager nu a avut de suferit. Nu a fost nevoie de evacuare de urgență”, a declarat pentru Sputnik-Moldova, purtătorul de cuvânt al companiei aeriene, Dumitru Niculăiță. 

  În momentul aterizării, la fața locului erau prezente o autospecială a pompierilor și o ambulanță. 

  ”Din fericire, nu a fost nevoie de intervenția pompierilor și ambulanței”, a declarat Niculăiță. 

  ”Datorită profesionalismului piloților nu a fost nevoie de intervenții suplimentare”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al Air Moldova.

  Pneul defectat a fost schimbat, acum aeronava se pregătește să decoleze spre Roma.

  Tagurile:
  Aeroport, accident, Air Moldova, Moldova

  Știrile Zilei

  • Finala Champions League, victoria echipei Bayern Munchen

   Bayern Munchen a început în forță cursa pentru câștigarea unui nou titlu de campioană! La doar 3 săptămâni de la cucerirea Ligii Campionilor şi la 5 de la meciul în care au umilit-o pe Barcelona, bavarezii au reuşit un alt rezultat incredibil.

   15
  • Pentru prima dată de la începutul epidemiei în Franța, numărul cazurilor zilnice de Covid-19 a depășit 13.000. Astfel, vineri, instituţia de sănătate publică din Franţa a raportat 13.215 de noi pacienți, însemnând cu 2.622 mai mulți decât în ziua precedentă.

   84
  • Sistemul american de apărare antirachetă Patriot

   Americanii și-am amplasat rachetele sol-aer Patriot în România nu pentru intenționează să lupte cu Rusia, ci pentru că vor să ruineze economia acestei țări antrenând-o în goana înarmării, ca pe timpul războiului rece.

   203