12:21 17 Iulie 2018
În direct
 • EUR19.57
 • USD16.70
 • RUB0.27
 • RON4.20
 • UAH0.64
  Fotografie de la nunta lui Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin iar în cadru apare și Lucian Chirtoacă

  Șocant: Pe cine a invitat Dorin Chirtoacă la ziua sa de naștere. Ce regrete are

  © Facebook / Artiom Stavila
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  5721 0 0

  Dorin Chirtoacă împlinește astăzi 39 de însă, însă acesta nu este nici pe departe într-o dispoziție de sărbătoare

  CHIȘINĂU, 9 aug — Sputnik. Dorin Chirtoacă, suspendat recent din funcția de primar al Chișinăului, aniversează pe 9 august 39 de ani. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook cum își va sărbători ziua de naștere.

  „Anul acesta va fi tot pe șantier, nu e la fel de mare ca și cel din centrul orașului, dar tot șantier este", a precizat Chirtoacă.

  Acesta a menționat că în calitate de invitați vor fi câinii și pisicile din ogradă.

  „Drept ajutoare și invitați vor fi personajele din imagini! Asa e anul acesta, și în dosare pisici, și la zi de naștere — câini, pisici, deci tot cam pe acolo…”, a scris Dorin Chirtoacă.

  Întrebat de presă ce își dorește la împlinirea vârstei de 39 de ani, Chirtoacă a spus că dreptate, "cum mi-am dorit întotdeauna".

  În ajunul zilei de naștere, primarul suspendat a recunoscut că are mai multe regrete, între care și faptul că nu a terminat reparația în casa părintească, la Colonița. Principalul regret este legat însă de lipsa familiei și copiilor.

  "Familia și copiii — este principala și cea mai dureroasă chestiune", a subliniat acesta.

  Mariajul lui Dorin Chirtoacă cu jurnalista Anișoara Loghin nu a durat nici jumătate de an. Nunta fastuoasă a celor doi a avut loc în luna mai a anului trecut, iar în octombrie 2016 cuplul și-a anunțat deja divorțul.

  Vicepreședintele PL a fost reținut pe 25 mai curent în cadrul dosarului parcărilor cu plată. Dosarul penal, în care primarul municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, este învinuit de trafic de influență și corupere pasivă în proporții deosebit de mari, a fost trimis recent în judecată.

  Totodată, la 28 iulie, magistrații Judecătoriei Chișinău au decis suspendarea lui Chirtoacă din funcția de primar, până când justiția se va pronunța printr-o hotărâre definitivă pe marginea acuzațiilor pe care i le-au adus procurorii.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei