18:12 09 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.33
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.73
  Angela Gonța

  Angela Gonța îngrijorată de viața lui Vlad Filat? Cazul tragic de la Penitenciar

  © Photo : Facebook / Angela Gonța
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  4288 0 0

  Fosta soție a ex-premierului moldovean Vlad Filat se arată îngrijorată de condițiile de detenție din Penitenciarul nr. 13 din Chișinău, acolo unde își ispășește condamnarea și fostul său soț.

  CHIȘINĂU, 30 aug — Sputnik, Nicu Goncear. Rudele unui bărbat de 31 de ani, care a murit în penitenciarul nr. 13, în timp ce se afla în arest preventiv, după ce a primit mandat de arestare pentru că ar fi insultat inspectorii de patrulare, acuză oamenii legii că l-ar fi bătut, prin urmare, ar fi survenit decesul. Motivul decesului invocat de administrația pușcăriei este pneumonie, potrivit protv.md.

  Jurnalista Angela Gonța, fosta soție a ex-premierului moldovean Vlad Filat se arată îngrijorată de condițiile de detenție din Penitenciarul nr. 13 din Chișinău, invocând acest caz.

  „Un bărbat de 30 ani a murit… de pneumonie, spune administrația pușcăriei. Și atât. Administrația dă de înțeles că nu e responsabilă de viața omului.
  Totuși, dacă avea pneumonie, și nu a fost bătut așa cum spun rudele, de ce nu l-ați tratat? Dacă nu aveați cu ce, de ce nu l-ați trimis acasă să se trateze, neoamenilor ce sunteți!”, a scris Gonța pe pagina sa de Facebook.

  Totodată, ea se lafă nedumerită de faptul că tânărul a fost arestat doar pentru că a încălcat regulamentul circulației rutiere.

  „Să arestezi un om pentrut că a îndrăznit să insulte un polițist și să-l lași să moară la 30 de ani…asta se numește justiție. Când citesc așa știri, îmi vine să-mi iau fata sub aripă și să mă duc departe, foarte departe de țara voastră”.

  Să fie oare îngrijorată Angela Gonța de viața fostului său soț, Vlad Filat? Doar deja precedente de morți subite există, parcă.

  Tagurile:
  penitenciar, Vlad Filat, Angela Gonța


  Știrile Zilei