14:01 06 August 2020
În direct
 • EUR19.69
 • USD16.64
 • RUB0.23
 • RON4.07
 • UAH0.60
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  863920

  Cadavrul a fost găsit în apropierea satului Horodiște, raionul Rezina

  CHIȘINĂU, 12 sept – Sputnik. Tânăra de 31 de ani, care a dispărut fără urmă sâmbătă, în regiunea Mănăstirii Țâpova, a fost găsită acum câteva minute moartă lângă o cascadă. Informația a fost confirmată de șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc.

  Deocamdată, autoritățile nu oferă mai multe detalii despre acest tragic accident. Cadavrul a fost găsit în apropierea satului Horodiște, raionul Rezina. 

  Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI s-a implicat în căutarea femei dispărute în localitatea Țâpova, raionul Rezina. Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a luat decizia ca salvatorii, în comun cu polițiștii, să efectueze căutările. 

  Astfel, peste 30 de angajați ai Serviciului Situații Excepționale au fost mobilizați să efectueze misiunea. În echipele de căutare au fost incluși chinologi și alpiniști care au mers în cele mai dificile locuri din apropierea localității pentru a căuta persoana pierdută. 

  Cauzei morții tinerei la Țâpova — poliția a înaintat o versiune preliminară >>>

  Din informațiile prealabile zona în care s-au efectuat căutările este cu relief de stâncă.

  Membrii grupului spun că femeia a mers singură să se plimbe în pădure şi nu s-a mai întors, iar telefonul mobil l-a lăsat în cort. Aceştia i-au descoperit lipsa sîmbătă seara. A doua zi aceştia au alertat rudele femeii.

  Ea făcea parte dintr-un grup format din 18 persoane. Femeia are doi copii şi este originară din oraşul Ialoveni.

  Tagurile:
  Moldova


  Știrile Zilei