14:41 21 Iulie 2018
În direct
 • EUR19.33
 • USD16.66
 • RUB0.26
 • RON4.15
 • UAH0.63
  Ședința Parlamentului Republicii Moldova

  Parlamentul Republicii Moldova se întrunește într-o ședință de urgență

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  77 0 0

  Parlamentul Republicii Moldova se întrunește într-o ședință de urgență pentru a vota din nou legile ce au fost respinse de președintele țării Igor Dodon

  CHIȘINĂU, 15 sept – Sputnik. Parlamentului Republicii Moldova se va întruni săptămâna viitoare într-o ședință specială. Deputații sunt convocați pentru a revota legile care au fost respinse de președintele țării Igor Dodon.

  Președintele FR V. Putin s-a întâlnit cu președintele RM I. Dodon
  © Sputnik / Сергей Гунеев

  Astfel, printre proiectele ce urmează să fie adoptate sunt legile cu privire la combaterea terorismului, reforma AȘM, cu privire la energetică, Legea tichetelor de masă, etc. 

  Această ședință va fi în afara ședințelor ordinare care urmează să fie convocate în urma unei decizii a Biroului Permanent al Parlamentului. 

  Deputații moldoveni au revenit din 4 septembrie la serviciu. Potrivit unei dispoziții semnată de președintele Parlamentului, Andrian Candu, sesiunea de toamnă a Parlamentului Republicii Moldova a început pe data de 4 septembrie.

  Potrivit Regulamentului Parlamentului, în cazul în care Legislativul nu se află în sesiune ordinară, acesta se poate întruni în sesiune extraordinară sau specială la cererea Preşedintelui Republicii Moldova, a Preşedintelui Parlamentului sau a 1/3 din numărul deputaţilor.

  Parlamentul se întruneşte în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii decembrie.

  Tagurile:
  Republica Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei