14:39 21 Iulie 2018
În direct
 • EUR19.33
 • USD16.66
 • RUB0.26
 • RON4.15
 • UAH0.63
  Valerian Mânzat

  Fostul avocat Valerian Mânzat a părăsit Penitenciarul nr. 13 din Chișinău

  © Facebook / Valerian Minzat
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  887 0 0

  Avocatul Valerian Mâzat care bulversat societatea ăn ultimii ani cu ieșirile sale spectaculoase se pare că va avea un nou domiciliu după ce zilele aceastea a părăsit penitenciarul nr. 13 din Chișinău.

  CHIȘINĂU, 14 sept — Sputnik. Presa de la Chișinău titrează astăzi precum renumitul avocat-vedetă  Valerian Mânzat a părăsit acum o săptămână de la Penitenciarul nr. 13 din Capitală. Solicitat de presă, șeful secției comunicare și relații publice al Departamentului Instituții Penitenciare, Oleg Pantea, a confirmat că Mânzat a fost transferat la penitenciarul nr. 2 — Lipcani.

  Pantea a mai adăugat că  transferul s-a datorat faptului că Mânzat a fost condamnat definitiv de Colegiul Penal al Curţii Supreme de Justiţie (CSJ) iar Penitenciarul din Lipcani este destinat pentru foștii angajați ai instituțiilor publice.

  Reamintim că avocatul Valerian Mânzat a fost condamnat definitiv la nouă ani de închisoare pe 8 august a.c, când Colegiul Penal al Curţii Supreme de Justiţie (CSJ) a respins recursul avocaţilor care ceruseră casarea deciziei Curţii de Apel. Dosarul în care a fost condamnat ține de înscenarea unui accident rutier, în urma căruia avocatul urma să încaseze peste trei sute de mii de lei de la o companie de asigurări.

  Tematic

  Iubita avocatului Valerian Mânzat a uitat că Liubcik este la răcoare - FOTO
  Când va fi încătușat avocatul Valerian Mânzat, după condamnarea de 9 ani
  EXCLUSIV! Valerian Mânzat, văzut acum 5 minute la o benzinărie din Chișinău
  (VIDEO)Blonda secretară a avocatului Mânzat are o dilemă: să pozeze sau nu goală
  Tagurile:
  Valerian Mânzat
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei