11:59 18 August 2018
În direct
 • EUR18.91
 • USD16.64
 • RUB0.25
 • RON4.06
 • UAH0.60
  Pavel Filip

  Șocant: Premierul Pavel Filip, amenințat și șantajat de un general – DOCUMENT

  © Photo: Guvernul Republicii Moldova
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  69 0 0

  Premierul moldovean anunță că este șantajat și amenințat pe facebook. El a făcut public mesajul respectiv care vine nu de la un cetățean oarecare, ci de la un general de armată, fost ministru al Apărării și fost șef al Departamentului Instituțiilor Penitenciare.

  CHIȘINĂU, 24 sept — Sputnik. Premierul Pavel Filip a anunțat pe facebook că este amenințat și șantajat de fostul ministru al Apărării, generalul Valeriu Troienco.

  Acesta i-a scris un mesaj privat în care anunță că va adera la formațiunea de opoziție a lui Andrei Năstase, Partidul Demnitate și Adevăr, dacă postul pe care îl ocupă soția lui Troienco de la Întreprinderea "Registru" v-a fi lichidat și, respectiv, această concediată.

  "Nu am făcut niciodată publice mesajele primite, dar atunci când ele capătă accente de șantaj sau amenințare, le consider inacceptabile și cred că este corect ca opinia publică să le cunoască", scrie Pavel Filip pe facebook.

  "Am primit acest mesaj din partea domnului Valeriu Troenco, un fost înalt funcționar al statului, de pe un profil care pare să-i aparțină. Nu știu dacă soția sa lucrează la Registru, dacă funcția urmează să fie redusa și nu voi verifica această informație. Dacă îl vedeți însă și pe el devenit mare luptător pentru "dreptate" pe la opoziția protestatară, să știți ce-l mână în luptă", a mai scris Pavel Filip.

  Tagurile:
  Șantajat, Pavel Filip, Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei