10:51 19 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.40
 • USD17.54
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Angela Gonța

  Dezvăluirile Angelei Gonța: „Cu gura căscată... eu mă gândeam:”

  © Photo: Facebook / Angela Gonța
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  121101

  Jurnalista Angela Gonța, cea de-a doua soție a ex-premierului Vlad Filat, face a doua facultate, dreptul, iar uneori obișnuiește să-și dezvăluie impresiile chiar pe pagina sa de Facebook.

  CHIȘINĂU, 8 oct — Sputnik. Angela Gonța a găsit o modalitate interesantă de a-i felicita pe profesori cu prilejul zilei profesionale. Pe 5 octombrie jurnalista a scris pe contul său de Facebook că este impresionată de câțiva profesori de la facultate, pe care îi ascultă „cu gura căscată”.

  „La facultatea mea sunt câțiva profesori pe care eu îi ascult cu gura căscată. Povestesc interesant și captivant”, a scris ea pe pagina sa de pe rețelele de socializare. 

  Gonța a mai adăugat că în timp ce stătea „cu gura căscată” se gândea că acești profesori, având cunoștințe atât de vaste, ar putea avea câștiguri mult mai mari în altă parte decât la universitate.

  „Odată, cât ei povesteau lucruri interesante, eu mă gândeam: La câte cărți citite au, ar putea lucra în orice alt domeniu. Si ar câștiga mai mult. Ei însă aleg catedra. Si m-am gandit că aici e vorba de pasiune și dragostea pentru a preda. Altfel nu-mi explic", a dezvăluit Angela Gonța.

  Postare Angela Gonța, captură ecran
  Postare Angela Gonța, captură ecran
  Tagurile:
  universitate, Dezvăluiri, Profesori, Angela Gonța, Moldova


  Știrile Zilei