02:44 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și președintele Federației Ruse, Vladimir Putin

  Igor Dodon: La Soci vor fi luate decizii de importanță majoră pentru Moldova

  © Sputnik / Михаил Климентьев
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  5920

  În această dimineață, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a plecat pe calea aerului la Soci, Federația Rusă, unde va participa la un for important al CSI și se va întâlni cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

  CHIȘINĂU, 10 oct — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook că în această dimineață a decolat la bordul unui avion pentru ajunge la Soci.

  "Întreprind o vizită de lucru la Soci pentru a participa la Ședința Consiliului Șefilor de State al CSI și a Consiliului Economic Suprem Eurasiatic", a scris Igor Dodon.

  Dodon spune că, în cadrul acestei vizite, are preconizate cu întrevederi cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și alți oficiali de rang înalt. De asemenea, în agenda de lucru a șefului statului este planificată o vizită la Universitatea de Stat din Soci şi o întrevedere cu studenții acestei instituții de învățământ, precum şi cu reprezentanții diasporei moldovenești din orașul Soci și regiunea Krasnodar.

  "Avem ce discuta cu partenerii noștri strategici din CSI, inclusiv cu președintele Rusiei, Vladimir Putin. În cadrul acestor evenimente vor fi luate mai multe decizii de importanță majoră pentru țara noastră, dezvoltarea economică, creșterea exporturilor, precum și pentru diasporă. Sunt convins că vizita se va desfășura cu succes", a conchis șeful statului.

  Tagurile:
  Soci, CSI, Vladimir Putin, Igor Dodon


  Știrile Zilei