17:20 19 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.10
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON3.99
 • UAH0.72
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  48 0 0

  Propunerea de a înființa o ambasada a Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite, cu sediul la Abu Dhabi, a fost înaintată de Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene

  CHIȘINĂU, 20 oct – Sputnik. Republica Moldova va inființa, în premieră, o misiune diplomatică în Emiratele Arabe Unite. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost semnat de Guvernul Republicii Moldova.

  Propunerea de a înființa ambasada Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite, cu sediul la Abu Dhabi, a fost înaintată de Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene. 

  Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene va aproba devizul de cheltuieli necesare pentru desfăşurarea activităţii Consulatului General al Republicii Moldova în Emiratele Arabe Unite, în limita alocaţiilor prevăzute în Legea Bugetului de Stat pentru anul 2017, pentru asigurarea activităţii misiunilor diplomatice. Guvernul va aproba statul de personal și structura misiunii diplomatice şi va stabili indemnizaţiile în valută străină pentru angajații ei.

  Documentul urmează să fie transmis spre examinare preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon.

  Tagurile:
  ambasadă, Emiratele Arabe Unite, Moldova


  Știrile Zilei