03:04 23 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.38
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.70
  Incendiu la Glodeni

  Stare de ebrietate: Părinții n-au reușit să-și salveze copiii de incendiu VIDEO

  © Facebook / Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  472 0 0

  Două echipaje de pompieri au intervenit în această noapte în satul Danu, raionul Ungheni, pentru a stinge un incendiu, după ce o casă de locuit a izbucnit în flăcări

  CHIȘINĂU, 15 nov — Sputnik. Potrivit Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI, în noaptea de marți spre miercuri, la ora 00:16 minute, Serviciul de Dispecerat Nord a fost alertat despre izbucnirea unui incendiu în satul Danu, raionul Glodeni.

  „La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, salvatorii stabilind că o casă de locuit este cuprinsă de flăcări”, anunță sursa citată. 

  Pompierii au depistat în interiorul locuinței corpurile neînsuflețite a trei minori, două fete, de 7 ani și, respectiv o lună de zile, și un băiat de 4 ani. 

  Incendiul a fost localizat la către ora 00:37 minute, suprafața de ardere fiind estimată la aproximativ 12 metri pătrați. Circumstanțele izbucnirii incendiului și cauza urmează să fie cercetate și stabilite, organele de drept cercetând alte date și cauza decesului celor trei minori.

  Șeful adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat pentru presă că ambii părinți ai copiilor erau acasă în momentul tragediei. Oamenii legii au constatat că ambii părinți aveau alcool în sânge, după ce le-au făcut analize.

  Potrivit primelor informații, „la un moment dat, femeia a ieșit afară ca să spele căruciorul unuia dintre micuți. Când a observat că arde ceva în casă, a strigat la soț. Bărbatul nu ar fi reuşit să-şi salveze copiii. Mai apoi, a alergat la un vecin care, la rândul său, a chemat pompierii. Ulterior, după ce le-au făcut analize celor doi părinți ai copiilor, oamenii legii au constatat că ambii aveau alcool în sânge”, scrie deschide.md.

  Tagurile:
  Copii, Incendiu, Glodeni


  Știrile Zilei