06:21 08 Martie 2021
În direct
 • EUR21.15
 • USD17.58
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.63
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  4110

  A fost stabilită data când Parlamentul Republicii Moldova își va încheia sesiunea de toamnă-iarnă, care a început în luna septembrie

  CHIȘINĂU, 15 dec – Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova se va întruni, săptămâna viitoare, în ultima ședință din sesiunea de toamnă-iarnă. 

  Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat că ultima ședință plenară din această sesiune va ave aloc pe data de 22 decembrie, după care deputații vor pleca în vacanța de iarnă.

  ”Ultima zi a ședințelor plenare și a sesiunii de toamnă-iarnă a Parlamentului va fi pe data de 22 decembrie, vinerea viitoare. Până atunci, agenda este foarte încărcată, peste 50 de proiecte sunt pe agendă, inclusiv subiecte legate de bugetul țării, sistemul financiar-bancar, asistența macrofinanciară, acordurile de grant și împrumut cu UE”, a declarat Candu.

  Sesiunea de toamnă-iarnă a Parlamentului Republicii Moldova a început pe data de 4 septembrie. Parlamentul se întruneşte în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de toamnă-iarnă începe în luna septembrie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii decembrie.

  Tagurile:
  Vacanță, Deputați, Parlament, Moldova

  Știrile Zilei