02:38 13 Mai 2021
În direct
 • EUR21.53
 • USD17.76
 • RUB0.24
 • RON4.37
 • UAH0.64
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  583 0 0

  Angela Gonța vine cu o postare scandaloasă pe facebook, în care scrie despre dormitul cu minori și fumatul în pat

  CHIȘINĂU, 28 dec — Sputnik. Fosta soție a lui Vladimir Filat a provocat o discuție neobișnuită pe pagina sa de facebook. Ea s-a plâns că acum este extrem de complicat să tragi o țigară, dat fiind că, dacă nu ești atent, cazi sub incidența Legii Antifumat.

  "Acum 20 de ani, când suna soneria, studenții dădeau o fugă la baie, deschideau larg geamul și își aprindeau țigara… Acum trebuie să cobori patru etaje, numeri 10 metri de la clădire și, hop, dai nas în nas cu stația de troleibuz. Mai faci zece metri, dar sună soneria… Ah, ce vremuri!", a scris Angela Gonța pe pagina sa.

  Postare în facebook.com
  © Facebook
  Postare în facebook.com

  Imediat au urmat tot felul de comentarii. Cineva a întrebat: când ești în Chișinău, unde ai voie să fumezi? Unul dintre internauți spune că pot să fumezi în pat (de înțeles: în patul din propria locuință). La care Angela Gonța vine cu o precizare scandaloasă: "Dacă nu dormi cu un minor". După care altcineva vine cu replica: "Da, aici trebuie să fim precauți".

  Replica dive TV, care se referă la fumatul și dormitul în pat cu un minor, poate fi interpretată în două sensuri. Minorul poate fi un copil membru al familiei, care doarme împreună cu maică-să ce are viciul fumatului. În cazul de față, este vorba doar de o contravenție administrativă.

  Dar dacă Angela Gonța are în vedere a face sex cu un minor, aici chestiunea capătă un iz penal, deoarece potrivit legislației Republicii Moldova aceasta este o crimă care este sancționată cu ani grei de pușcărie.

  Tematic

  Poze intime cu Chirtoacă. Reacția Angelei Gonța
  Angela Gonța caută un prinț, dar altul decât Filat. Iată de ce - FOTO
  Gonța va mai avea un băiețel
  Dezvăluirile Angelei Gonța: „Cu gura căscată... eu mă gândeam:”
  Tagurile:
  relație, minori, Fumat, postare, Angela Gonța, Moldova

  Știrile Zilei