13:22 11 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.23
 • USD17.35
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Adrian Ursu

  (VIDEO) Adrian Ursu, cu Range Rover-ul pe contrasens: cum a comentat vedeta

  © Sputnik / Yana Zaharova
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  880 0 0

  Cunoscutul interpret Adrian Ursu a fost pe cale să provoace un accident rutier, în momentul în care a pornit pe contrasens pe una dintre străzile Capitalei

  CHIŞINĂU, 4 feb — Sputnik. Un şofer care circula regulamentar s-a trezit cu un automobil în faţă, evitând în ultima clipă o coliziune.

  Momentul a fost înregistrat de camera video de bord, iar conducătorul auto a postat imaginile pe Facebook. Potrivit acestuia, la volanul maşinii care a ieşit pe contrasens se afla interpretul Adrian Ursu.

  „Merg eu pe străzile orașului nostru frumos și brusc mă trezesc cu un automobil luxos, care mergea pe contrasens. M-a gândesc ce bădăran! Dar uitându-mă mai bine acesta este renumitul nostru Adrian Ursu".

  Ce-i drept, autorul postării a utilizat în continuare şi cuvinte necenzurate, pe care însă nu le vom reproduce.

  Din înregistrarea video nu se vede exact cine se află la volanul automobilului ieşit pe contrasens, însă Adrian Ursu a intervenit cu un comentariu la respectiva postare, recunoscând că el este cel care a încălcat regulile de circulaţie.

  „Deși în video nu se vede nici fața, nu se văd nici numerele de înmatriculare, vă confirm că eu eram la volan", a scris interpretul, explicând că „În acel moment eram cu gândurile în altă parte și am mers pe contrasens pe acea porțiune de drum la capătul străzii Mateevici".

  Adrian Ursu a mai precizat că şi-a cerut scuze de la şofer, subliniind că nu statutul de persoană publică l-a determinat să comită încălcarea, aşa cum au insinuat unii, ci simpla neatenţie.  Știrile Zilei