16:05 19 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.72
 • USD17.31
 • RUB0.26
 • RON4.24
 • UAH0.62
  Ramona Gabor

  Ramona Gabor, ipoteză șoc despre cauza omorului moldovencei model „Playboy”

  © Facebook / Ramona Gabor
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  391640

  Ramona Gabor a povestit despre prietena sa cu modelul Anastasia Cecati, ucisă de propriul soț

  BUCUREȘTI, 21 feb — Sputnik. Moartea moldovencei Anastasiei Cecati, model de succes, ucisă cu sânge rece de propriul soț, a șocat una din prietenele sale, Ramona Gabor.

  Aceasta a povestit postului Antena Stars că a cunoscut-o acum șase ani și au devenit prietene foarte apropiate, locuind împreună în Dubai.

  „A fost o fată cu un suflet mare, foarte dulce, dădea sfaturi extraordinare. Și această tragedie a întristat pe foarte multă lume. Am primit mesaje de la prieteni comuni din Dubai care nu știau ce s-a întâmplat. Este șocant, nu știu cum i s-a întâmplat ei așa ceva. Nu am auzit niciodată să aibă probleme în relație, era foarte fericită cu el, a renunțat la viața din Dubai, o prietenă bună a vorbit cu câteva zile înainte să nască", a povestit Ramona reporterului Antena Stars.

  Ea nu a reușit să-l cunoască personal pe soțul Anastasiei, însă își amintește că actrița era încântată când l-a cunoscut.

  "Nu l-am cunoscut pe soţul ei, dar ştiu că el e doctor, iar ea era foarte încântată când l-a cunoscut. S-a rugat foarte mult la Dumnezeu şi El i l-a scos în cale", a declarat Ramona, adăugând că Anastasia "era o fată extraordinară, calmă, dulce, toată lumea o iubea. A avut o relaţie strânsă cu mama ei. Îi trimitea lucruri din Dubai"

  „Încă nu conştientizez. E şocant pentru toată lumea", a conchis ea.

  Ramona Gabor lansează, printre rânduri, ipoteza cauzei tragediei — gelozia.

  „Probabil gelozia te face să fii orb în dragoste şi este o boală. Oricând vedeţi că e ceva ieşit din comun și bărbatul nu va respecta e un semnal de alarmă și încercați să vă croiţi un alt drum. E ceva inacceptabil. Să nu permiţi nimănui să te lovească cu nici o palmă”, a spus vedeta.

  Probabil gelozia te face să fii orb în dragoste şi este o boală. Oricând vedeţi că e ceva ieşit din comun și bărbatul nu va respecta e un semnal de alarmă și încercați să vă croiţi un alt drum. E ceva inacceptabil. Să nu permiţi nimănui să te lovească cu nici o palmă.

  Actrița Anastasia Cecati, devenită celebră în România pentru rolul în serialul "Las Fierbinți", a fost ucisă cu o lovitură de cuțit în gât, pe 19 februarie, în apartamentul său din Chișinău. Asasinul s-a dovedit a fost propriul soț, Alexei Mitachi, un medic stomatolog, care și-a pus capătul zilelor aruncându-se de la etajul șapte. Anastasia era mama unui copul de două săptămâni.

  Tagurile:
  Playboy, CIA, Model, soțul, omor, Actriță, Ramona Gabor, Anastasia Cecati, chișinău, România
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei