07:37 18 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.38
 • USD17.87
 • RUB0.23
 • RON4.34
 • UAH0.64
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  29331

  Un deputat din Parlamentul de la Chișinău, care s-a remarcat și anterior cu ieșirile sale extravagante, și-a șocat colegii cu un tatuaj pe mână.

  CHIȘINĂU, 20 apr – Sputnik. Liberala Alina Zotea-Durnea și-a schimbat nu doar numele, dar și look-ul. Deputatul PL a apărut vineri, 20 aprilie, în Parlament, cu un tatuaj pe mână. 

  Liberala și-a etalat tatuajul făcut pe brațul stâng la încheietura mâinii în timpul dezbaterilor în forul legislativ. 

  Regulamentul Parlamentului nu spune nimic despre dress-code-ul pe care trebuie să îl respecte un deputat. Cert este că deputatul liberal pare să nu aibă inhibiții și complexe, mai ales că înainte de a intra în Parlament a mai apărut în diferite ipostaze dezgolite în calitate de model și cântăreață. De exemplu, deputatul PL a pozat în costum de baie, slipi sau cu bustul aproape gol. Toate aceste imagini, în care liberala este îmbrăcată destul de sumar, pot fi ușor găsite în internet.

  Zotea-Durnea s-a mai remarcat în Parlament printr-un decolteu amețitor cu care a apărut în fața unor oficiali europeni. La discuția cu secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, aflat într-o vizită în Republica Moldova, Zotea a venit cu o rochie chimono de culoare negru-alb cu un decolteu adânc și provocator. 

  Alina Zotea
  © Facebook / Alina Zotea
  Alina Zotea

  Regulamentul Parlamentului, dar și Legea cu privire la statutul deputatului nu prevede expres cum trebuie să fie îmbrăcat un deputat în Republica Moldova. Legea prevede doar că: ” Deputatul este obligat să respecte cu stricteţe Constituţia, legile, normele etice şi morale”.

  Codul bunelor maniere spune însă că, ”felul în care vă îmbrăcați exprimă atitudinea pe care o aveți față de relația cu cei din jur. Dacă aveți o atitudine decentă, trebuie să optați pentru o ținută decentă”.


  Tematic

  Întâmplarea de la nunta Alinei Zotea care a șocat toți nuntașii
  Alina Zotea în haine naționale și cu genunchii goi în Parlament (foto)
  (FOTO) Alina Zotea, fără inel. Logodnicul său, plecat în Thailanda
  De ce și Alina Zotea l-ar putea părăsi pe Mihai Ghimpu
  Alina Zotea și-a demonstrat inelul de logodnă
  Ce i-a urat Mihai Ghimpu Alinei Zotea de ziua ei de naștere
  Mark Zuckerberg a făcut-o mai fericită pe Alina Zotea. Detalii
  Șalaru s-ar fi certat cu Ghimpu din cauza Alinei Zotea
  Disensiuni fundamentale în PL. Ce nu pot împărți Chirtoacă și Zotea
  Tagurile:
  deputat, tatuaj, Alina Zotea, Republica Moldova

  Știrile Zilei