00:27 17 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.50
 • USD17.28
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.62
  Instituție penitenciară

  Noul avocat al lui Vladimir Filat a făcut prima declarație - detalii

  © Sputnik / Мирослав Ротарь
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  123 0 0

  Fostul premier Vladimir Filat, condamnat la 9 ani de închisoare pentru corupție, a anunțat într-o postare pe Facebook că s-a despărțit de foștii săi avocați iar Victor Munteanu este cel care-l va reprezenta de acum încolo în instanță.

  CHIȘINĂU, 16 iul — Sputnik. Avocat Victor Munteanu va reprezenta drepturile și interesele legale ale lui Vladimir Filat în instanțele din țară și în cele internaționale.

  În acest context, noul avocat al fostului politician a făcut unele precizări într-o declarație publicată pe pagina sa de Facebook.

  Vlad Filat
  © Sputnik / Мирослав Ротарь

  "Urmare a postării de către ex-deputatul în Parlament și ex-prim ministrul Republicii Moldova, dl Vlad Filat, a mesajului public privind încheierea contractului de asistență juridică cu subsemnatul, confirm că voi reprezenta drepturile și interesele legale ale dlui Vlad Filat în plan extern și voi coordona activitatea echipei locale de avocați", a menționat Victor Munteanu. El a promis că va fi deschis cu cei interesați de soarta lui Filat.

  "Voi fi disponibil și deschis contactelor cu cei interesați de îndată ce îmi vor fi puse la dispoziție documentele cauzei penale ale dlui Vlad Filat, solicitate de la Biroul Asociat de Avocați "Popa și asociații", cărora dl Vlad Filat le-a mulțumit pentru colaborare. Vom reveni ulterior cu comentarii", a subliniat avocatul.

  Avocatul Victor Munteanu are o bogată experiență de activitate în organizații internaționale pentru drepturile omului.

  Tematic

  Vlad Filat face în închisoare ceea ce nu a reușit în libertate
  Ex premierul condamnat Vlad Filat, subiectul unui nou dosar penal
  Vlad Filat va ieși la libertate pe 13 decembrie 2017? Decizia CSJ
  Tagurile:
  declarație, Avocat, Victor Munteanu, Vlad Filat, Republica Moldova
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei