17:59 13 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Matteo Salvini

  Matteo Salvini a transmis un mesaj Chișinăului

  © Sputnik / Тарас Литвиненко
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  47450

  Matteo Salvini, viceprim-ministru şi ministrul de Interne al Italiei, a transmis astăzi un mesaj de susţinere în cadrul Congresului Mondial al Familiilor, ediţia a XII-a, eveniment care se desfăşoară la Chişinău în perioada 14-16 septembrie.

  BUCUREŞTI, 14 sept — Sputnik, Doina Crainic. În cadrul Congresului Mondial al Familiilor, ediţia a XII-a, eveniment care se desfăşoară la Chişinău între 14 şi 16 septembrie, au vorbit mai multe personalităţi şi, de asemenea, a fost citit un mesaj din partea lui Matteo Salvini, viceprim-ministru şi ministrul de Interne al Italiei, liderul formațiunii "Liga". 

  Acesta a subliniat importanţa apărării familiei naturale şi şi-a exprimat susţinerea şi aprecierea faţă de evenimentul de la Chișinău. 

  „Cu ocazia celui de-al XII-lea Congres Mondial al Familiilor, mă bucur să-mi exprim urările mele de bine către voi toţi şi să vă felicit pentru activitatea importantă pe care o desfășurați în apărarea familiei naturale ca celulă de bază a societății în care credem. Într-o vreme în care asistăm la atacuri distructive și iraționale la adresa valorilor fondatoare ale culturilor noastre, eforturile pe care le depuneţi pentru protejarea familiei naturale ca element vital pentru supraviețuirea și dezvoltarea omenirii sunt extrem de necesare şi demne de apreciere", se precizează în mesajul transmis de Matteo Salvini, citit de la tribună de președintele Congresului Mondial al Familiilor, Brian Brown. 

  Congresul Mondial al Familiilor 2018 se desfăşoară în incinta Palatului Republicii Moldova, sub egida președintelui Igor Dodon. La eveniment participă peste 2000 de persoane, invitați din zeci de state, politicieni de rang înalt, reprezentanți ai confesiunilor religioase din toată lumea, experți, reprezentanți ai societății civile, precum şi ai mediului academic.

  Tematic

  Șoc la Bruxelles: unificarea naționaliștilor! Salvini și omul lui Trump au bătut palma
  Salvini le promite “zile fripte” imigranților ilegali
  Italia: Explozie la sediul partidului “Liga”, a lui Matteo Salvini
  Italia revine la noțiunile de “mamă” și „tată” – decizia lui Salvini
  Salvini merge la Moscova. Vrea să se întâlnească cu Vladimir Putin
  Salvini despre ridicarea sancțiunilor antirusești: e timpul să trecem de la vorbe la fapte
  Vicepremierul italian Salvini denunţă "aroganţa" lui Macron privind migraţia
  Tagurile:
  Congresul mondial al familiilor, mesaj, familie, Liga, Matteo Salvini, Igor Dodon, Italia, Republica Moldova


  Știrile Zilei