17:10 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Arest

  Uluitor: Un bărbat din Moldova s-a predat poliției declarând că este maniac

  CC0 / Pixabay / 4711018
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  109 0 0

  Autodenunțătorul susține că a ucis mai multe femei după ce în familia sa au apărut neînțelegeri.

  CHIȘINĂU, 23 oct – Sputnik. Acest caz uluitor s-a produs în Federația Rusă. Un bărbat de 29 de ani a venit la o secție de poliție din Moscova și a declarat că este maniac.

  Potrivit presei locale, bărbatul care s-a autodenunțat este din Tiraspol. Acesta a povestit că a fost căsătorit și locuia cu soția și fiica lor în Moldova. Însă din cauza infidelității soției și a problemelor de la locul de muncă al bărbatului, familia s-a destrămat.

  Ceea ce a urmat este îngrozitor. În anul 2011, individul ar fi omorât în stradă o femeie de 45 de ani, lovind-o cu ciocanul. Ulterior, a început să omoare câte o femeie la fiecare un an și jumătate. Din spusele bărbatului, victimele sale au fost șase femei.

  În 2014 el a fost reținut la Tiraspol, însă în cele din urmă a fost eliberat, fiind luat doar la evidența Dispensarului de Psihiatrie.

  Deoarece nu i-a fost interzis să părăsească teritoriul țării, bărbatul a plecat în Rusia unde, la stația de cale ferată Moscova-Tovarnaia, a omorât un om, fiind sub influența alcoolului.

  Abia după această tragedie, bărbatul, revenind în Moldova, s-a dus la poliție și a mărturisit totul. Organele de drept din Republica Moldova și miliția de la Tiraspol au început să verifice mărturiile presupusului ucigaș în serie, acesta fiind reținut în prezent.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei