06:20 27 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD17.86
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.73
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  13820

  Șeful misiunii diplomatice a menționat că anul care se încheie a fost unul plin de bucurii și succese și le-a dorit tuturor fericire și bunăstare.

  Întrevederea Putin-Dodon. 31 octombrie 2018.
  © Sputnik / Алексей Дружинин
  CHIȘINĂU, 28 dec – Sputnik. Ambasadorul Federației Ruse în Moldova, Oleg Vasnețov, a venit cu un mesaj pentru conaționalii săi din Moldova și toți cetățenii țării cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

  ”Vă aduc cele mai sincere și călduroase felicitării cu ocazia apropiatului An Nou 2019 și sărbătorii luminoase a Nașterii lui Hristos!”, a spus dilomatul.

  Potrivit lui, anul care pleacă va rămâne cu siguranță în memoria noastră prin tendința generală de a merge înainte – spre o nouă dezvoltare și prosperitate.

  ”Țările și popoarele noastre sunt unite prin legături cultural-umanitare și social-economice seculare, unitatea valorilor civilizaționale și spirituale, trecutul istoric glorios. Datoria fiecăruia dintre noi este să păstrăm cu grijă această moștenire măreață pe care ne-au lăsat-o strămoșii”, a menționat Vasnețov.

  El și-a exprimat convingerea că 2019, anul în care vor fi marcați 75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism, ”va deveni încă o verigă care ne va consolida, făcând mai durabilă atmosfera de înțelegere reciprocă între Federația Rusă și Republica Moldova, în spiritul Acordului de prietenie și colaborare”.

   

  Tematic

  Moldovenii care muncesc fără statut legal obțin ”indulgență” de la MAI din Rusia
  În curând, în Moldova ar putea să apară brandul ”Fabricat pentru Rusia”
  Mai multe acorduri, semnate în cadrul Forumului Economic Moldo-Rus: Iată în ce domenii
  Zaharova: Integrarea europeană în Constituție nu afectează relațiile moldo-ruse
  Tagurile:
  sărbători de iarnă, Mesaj de felicitare, Moldova, Ambasadorul rus


  Știrile Zilei