19:47 16 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.99
 • USD17.73
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.68
  Crimă

  Infractor extrem de periculos în Capitală: Jefuia tinere cu un cuțit de construcții -VIDEO

  © Fotolia / Mr Korn Flakes
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  103 0 0

  Ofițerii de investigații din sectorul Râşcani din Chișinău au reținut un tânăr de 28 ani, locuitor al Capitalei, pentru că a jefuit două tinere.

  CHIȘINĂU, 28 dec – Sputnik. Primul caz a avut loc în noaptea de 2 decembrie, pe strada Alecu Russo. În timp ce tânără se întorcea acasă, individul s-a apropiat de ea şi amenințând-o i-a luat geanta în care avea actele de identitate şi bani. Astfel victimei i-a fost cauzat un prejudiciu de 800 de lei.

  Al doilea caz a avut loc în data de 13 decembrie, pe str. Albişoara din Capitală. În timp ce tânăra de 27 ani mergea pe stradă, individul a urmărit-o şi iarăși ameninând-o i-a luat două telefoane mobile de model „Xiaomi Mi 5” şi “Nokia” , cauzându-i un prejudiciu de 7500 de lei.

  În data de 21 decembrie, suspectul a fost localizat şi reţinut de poliţişti, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.

  În cadrul acţiunilor de urmărire penală, acesta şi-a recunoscut vinovăţia, fiind plasat în arest pe 30 de zile. Este de menţionat că anterior individul a mai fost judecat pentru infracțiuni similare.

  Actualmente acesta este cercetat penal pentru jaf, care conform legislaţiei penale prevede o pedeapsă cu închisoare pe un  termen de la 5 până la 7 ani.  Știrile Zilei