17:36 25 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.03
 • USD17.87
 • RUB0.28
 • RON4.21
 • UAH0.67
  Oi

  Crimă odioasă la o stână din Căușeni, ca în "Miorița": Doi baci l-au ucis pe al treilea

  © Sputnik / Nicu Goncear
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  219 0 0

  Doi ciobani l-au bătut cu pumnii și picioarele pe un al treilea de la o altă stână, după care l-au ucis lovindu-l cu toporul. Apoi corpul neînsuflețit al baciului a fost pus pe o sanie și dus și aruncat într-un șanț.

  CHIȘINĂU, 15 ian – Sputnik. Doi ciobani din satul Sălcuța Nouă, raionul Căușeni au omorât un bărbat de 56 de ani, locuitor al satului Cârnățenii Noi.

  La ora 07:35 Poliția din Căușeni a fost sesizată de un bărbat de 38 ani din satului Sălcuța Nouă, precum că ar fi depistat într-un canal de scurgere cadavrul unui bărbat.

  Polițiștii au stabilit că cei trei consumase băuturi alcoolice împreună. La un moment dat între ei s-a iscat o ceartă și doi dintre cei trei ciobani de la stâna din localitatea Sălcuța Nouă i-au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele pe tot corpul ciobanului din Cârnățenii Noi.

  Ulterior, unul dintre ciobanii agresori, în vârstă de 32 ani, văzând că victima răsuflă greu a decis să-i aplice o lovitură cu o bărdiță în cap ca să-l omoare.

  După ce victima a decedat, bărbatul de 32 ani împreună cu un alt cioban, un bărbat de 35 ani locuitor al satului Baimaclia, raionul Căușeni, au pus cadavrul acestuia pe o sanie și l-au dus la intrare în localitatea Sălcuța Nouă. Ulterior l-au aruncat într-un șanț de pe marginea drumului.

  În acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor, iar cele două persoane bănuite sunt reținute pentru 72 ore.

  Tematic

  Cum miorița va înfrânge oștile NATO
  Tagurile:
  miorița
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei