07:18 14 August 2020
În direct
 • EUR19.79
 • USD16.71
 • RUB0.23
 • RON4.09
 • UAH0.61
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  Rezultatele alegerilor parlamentare din Republica Moldova 2019 (61)
  14120

  ”Nu pot să nu remarc transparența cu care Guvernul de la Chișinău a organizat acest scrutin electoral - platforma funcționează exemplar”

  BUCUREȘTI, 26 feb - Sputnik, Evan Răutu. O știre cava mai… exotică, dar care arată atenția de  care s-a bucurat Moldova în aceste zile în întreaga lume descrie participarea cetățenilor republicii la urnele din capitala Chinei, Beijing. 

  ”Câteva zeci de cetățeni ai Republicii Moldova rezidenți în China s-au prezentat, duminică, la urnele amenajate în cadrul reprezentanței diplomatice din Beijing pentru a-și exprima opțiunea în cadrul Alegerilor Parlamentare 2019 și pentru Referendumul consultativ privind reducerea numărului de parlamentari, de la 101 la 61”, transmite Dan Tomezei.

  Daniel Tomozei Dimian este un foarte apreciat jurnalist român, originar din Sibiu, stabilit de câțiva ani la Beijing, unde lucrează la Radio China International.

  ”Potrivit datelor neoficiale, până înainte de ora locală 21, La Beijing s-au prezentat la urne 21 de alegători, dintre care unul cu rezidență în afara capitalei Chinei”, a transmis Tomozei.

  De asemenea, jurnalistul de la Beijing apreciază foarte mult platforma electronică pv.cec.md care, spune el, ”funcționează exemplar.

  ”Nu pot să nu remarc transparența cu care Guvernul de la Chișinău a organizat acest scrutin electoral. Platforma menționată mai sus funcționează exemplar”, scrie Daniel Tomozei, ilustrând știrea cu imagini captate de pe platforma menționată.

  Тема:
  Rezultatele alegerilor parlamentare din Republica Moldova 2019 (61)
  Tagurile:
  China, Dan Tomozei, alegeri parlamentare


  Știrile Zilei