00:19 22 Martie 2019
În direct
 • EUR19.59
 • USD17.25
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.64
  Restaurant, poză simbol

  Boschetar, uitat peste noapte într-un restaurant din Chişinău, a făcut prăpăd la bucătărie

  © Sputnik / Дмитрий Коробейников
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  74120

  Incidentul a avut loc într-un local din sectorul Buiucani al Chişinăului.

  CHIŞINĂU, 3 mart - Sputnik. Administratorul unui restaurant din Chişinău, a găsit, la deschiderea de dimineaţă a localului, un boschetar care s-a dovedit a fi în comă alcoolică.

  Incidentul a avut loc într-un local din sectorul Buiucani al Chişinăului. Potrivit poliţiei, care a primit mărturii de la administratorul în cauză, restaurantul a fost închis la ora 3:00, odată cu plecarea angajaţilor, după ce ultimii clienţi au părăsit localul la ora 1:00.

  Se pare că nu toţi vizitatorii au plecat, întrucât un boschetar a rămas singur în interior, care, la vremea plecării angajaţilor, dornea sub o masă la primul etaj, neobservat de nimeni.

  Trezindu-se la un moment dat, acesta a intrat în bucătăria restaurantului, a băut o sticlă de Whiskey şi una de Martini şi a măncat pe săturate fructe exotice.

  Acesta a chemat imediat poliția și ambulanța, care au constatat coma alcoolică, iar apoi a fost transportat imediat şi internat la Spitalul Sfânta Treime.

  Pentru daunale cauzate, individului i se va intenta proces-verbal şi riscă o amendă d epână la 90 de unități convenționale (4500 de lei).

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei