23:05 08 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.39
 • USD17.48
 • RUB0.27
 • RON4.06
 • UAH0.73
  Angela Gonța

  Angela Gonța a făcut un anunț îngrozitor pe Facebook – Video

  © Photo : Facebook / Angela Gonța
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  2394 0 0

  Angela Gonța, care este acum prezentatoare la TV8, l-a confundat pe activistul Pavel Grigorciuc cu deputatul democrat Sergiu Sîrbu, în timp ce prezenta știrea despre conflictul carte a avut loc joi între cei doi.

  BUCUREȘTI, 23 mart– Sputnik. Altfel spus, atunci când l-a numit pe deputatul Sergiu Sîrbu, ea a arătat spre imaginea lui Pavel Grigorciuc și viceversa: când a pronunțat numele lui Pavel Grigorciuc a arătat la imaginea de pe ecran a lui Sergiu Sîrbu. Adică a încurcat victima cu agresorul sau pe cel care a bătut cu cel care a fost bătut. 

  Angela Gonța, postare pe Facebook
  Angela Gonța, postare pe Facebook

  După ce a făcut această boroboață în emisie directă la TV8, Angela Gonța a luat secvența respectivă și a plasat-o pe pagina ei de Facebook. Mai mult ea a scris la această postare: "scleroza e aproape".

  Dacă ar fi să traducem din limbajul argotic local, asta ar însemna că este pe cale să-și piardă memoria. Bineînțeles, este o glumă sau, cel puțin, o exagerare.

  Mai jos Angela Gonța a mai adăugat: "Când doamna prezentatoare nu se orientează în spațiu, se întâmpla asta... bine că măcar rochia de la Georgette e frumoasă".

  Dicționarul dă următoare definiție pentru scleroză ca termen medical: Înțepenirea patologică a unui țesut (cum se întâmplă la bătrâni).

  Tagurile:
  postare Facebook, Facebook, video, Angela Gonța


  Știrile Zilei