11:19 14 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  fotografie simbol: fată

  Sunt atât de tinere, dar iată ce business practică în Capitală – Video

  © CC0 / Pixabay / ekaterinalexandrovna
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  393610

  Ați văzut vreodată cum arată o speluncă în care se consumă substanțe narcotice și cine sunt proprietarii acestei afaceri? Dacă nu – atunci priviți acest video făcut public de Direcția de Poliție a municipiului Chișinău.

  CHIȘINĂU, 25 apr – Sputnik, S.P. Ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Ciocana din cadrul Direcției de Poliție municipiul Chișinău au intrat în posesia unei informații operative că, într-un apartament din sectorul Ciocana, proprietarii au organizat o speluncă de consum al substanțelor narcotice.

  În acest context, polițiștii au desfășurat un șir de măsuri, acumulând probe concludente în privința persoanelor implicate în organizarea consumului de substanțe narcotice, dar și de comercializare a lor. Aceștia s-au dovedit a fi doi frați de 26 și 40 ani, care în locuința proprie au organizat speluncă și două femei de 33 de ani, care comercializau substanțele narcotice, anterior toți fiind judecați pentru infracțiuni similare. 

  Indivizii au fost documentați pe parcursul lunilor martie-aprilie.

  Totodată forțele de ordine au efectuat mai multe percheziții autorizate în locuințele suspecților, unde au depistat aparate confecționate artizanal predestinate consumului de substanțe interzise, masă vegetală fărâmițată cu miros specific. Acestea au fost  ridicate, sigilate și transportate la Centrul Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP.

  Indivizii sunt cercetați penal pentru organizarea ori întreținerea speluncilor în care sunt consumate droguri sau etnobotanice, care conform legislației se pedepsește cu amendă de la 27 500 de lei la 57 500 de lei sau cu închisoare de până la 4 ani.

  Tematic

  Vameșii germani au nimicit 9 tone de droguri
  Doi din cei mai apreciați realizatori TV - implicați în scandal cu droguri!
  Alertă în toată Europa: Droguri periculoase, depistate în alimente
  Fiul unui mare om de cultură român - în dosar de droguri!
  Tagurile:
  capitală, Business, tinere


  Știrile Zilei