04:19 20 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.40
 • USD18.20
 • RUB0.28
 • RON4.31
 • UAH0.69
  Pumn

  Misogin violent sau maniac în Capitală? Încă o victimă a bărbatului ce a lovit două femei

  CC0 / Pixabay / Pavlofox
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  204510

  Un misogin agresiv, care suferă probabil de o afecțiune psihică, sau poate chiar un maniac bântuie în Capitală. Acesta lovește cu violență cu pumnul femeile în plină stradă. Iată ce a povestit o tânără corespondenților Sputnik Moldova.

  CHIȘINĂU, 21 mai – Sputnik, S.P. După ce Sputnik Moldova a relatat despre cazul care a avut loc în data de 14 mai, pe strada Alecu Russo (în apropiere de Spitalul Sfânta Treime din sectorul Râșcani), din Capitală, când un bărbat a lovit în plin cu pumnii două femei, corespondenții Sputnik au aflat că acest individ violent a lovit și alte femei. 

  Iată ce ne-a declarat o domnișoară, care a solicitat anonimatul.

  "Incidentul a avut loc aproximativ o lună în urma, era în jurul orei 12:00, plecam spre sediul Curții Supreme, la cantină, sa luam prânzul cu o colega de serviciu. Și trecând pe lângă trecerea de pietoni de lângă ghereta "La mămuca", domnul din video, fiind la cinci pași de lângă mine, s-a pornit spre mine și m-a lovit puternic cu pumnul în umăr", a relatat ea pentru Sputnik Moldova.

  Domnișoara spune că agresorul avea semne că suferă de o boală psihică. 

  "Nu prea am înțeles ce s-a întâmplat, dar după mi-am dat seama ca are semne de ceva boala. Se comporta foarte ciudat", ne-a relatat domnișoara.

  Amintim că poliția până în prezent nu l-a identificat pe individul care a lovit două femei, în plină stradă, în văzul tuturor, încă acum o săptămână, pe strada Alecu Russo (în apropiere de Spitalul Sfânta Treime din sectorul Râșcani), din Capitală.

  captură ecran
  A lovit două femei
  Tagurile:
  pumni, maniac, misogin


  Știrile Zilei