09:49 27 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.64
 • USD18.16
 • RUB0.29
 • RON4.37
 • UAH0.69
  Accident pe traseul Cantemir-Comrat

  A băut, a urcat la volan și a murit: Avea doar 22 de ani - tragedia nopții

  © Photo: Facebook / Poliția Republicii Moldova
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  663410

  Poliția solicită repetat conducătorilor auto să conducă prudent și să reducă viteza atunci când se află la volan.

  CHIȘINĂU, 23 mai - Sputnik. Poliția a anunțat în această dimineață despre două accidente mortale, acre au avut loc în Moldova aseară.

  În primul caz tragic, care a avut loc în raionul Cantemir, un tânăr de 22 de ani, urcat beat la volanul unei motociclete, s-a izbit în parapetul unui pod, intrând cu viteză mare în curbă. Accidentul a avut loc pe traseul Cantemir-Comrat, la intrare în satul Vișniovca.

  ”Un tânăr de 22 de ani, fără permis de conducere, conducând o motocicletă de de model Honda, pe traseul Cantemir-Comrat, la intrare în satul Vișniovca, în curbă, având viteză excesivă și fiiind în stare de ebrietate, a derapat de pe traseu, izbindu-se în parapetul unui pod. În urma impactului, tânărul a decedat în drum spre spital”, anunță poliția, într-o postare pe Facebook. 

  În al doilea caz mortal, un tânăr de 22 de ani, a pierdut controlul volanului mașinii de model Skoda pe care o conducea și a tamponat un copac, decedând pe loc.

  „În cel de-al doilea caz, șoferul, un tânăr de 18 ani, locuitor al raionului Hîncești, fiind la volanul unui automobil de model „Skoda Fabia”, a pierdut controlul mașinii și s-a tamponat într-un copac de pe marginea carosabilului. În urma impactului acesta a decedat pe loc”, precizează oamenii legii.

  Poliția solicită repetat conducătorilor auto să conducă prudent și să reducă viteza atunci când se află la volan.

  Tagurile:
  Comrat, Accident


  Știrile Zilei