05:46 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Александр Пынзарь

  Ultimă oră: Șeful Poliției a fost demis din funcție de noul Guvern

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  304 0 0

  În ședința de astăzi a noul Guvern a fost demis din fucție șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari.

  CHIȘINĂU, 10 iun - Sputnik. Șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexadrul Pânzari, a fost demis din funcție prin votul unanim al membrilor noului Guvern. În locul lui a fost numit Gheorghe Balan. 

  ”Cadrul Ministerului de Interne acționează de o moralitate plecară. Un om care a fost implicat în evenimentele din 7 aprilie. Un om care slujește unui regim criminal. Vin cu propunerea către premier să luăm decizia de a demite din funcția de șef al Inspectoratul de Politie pe Alexandrul Pânzari”, a declarat ministrul Justiției numit de noul Guvern, Andrei Năstase.

  Amintim că ieri șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pânzari, a refuzat să se subordoneze noului ministru de Interne care a fost numit sâmbătă în Parlament, Andrei Năstase.

  Pânzari a spus că ministrul lui este Alexandru Jizdan. Întrebat de reporterii TV8 cum reacționează la îndemnurile lui Andrei Năstase și Maiei Sandu ca Poliția să se subordoneze noului Guvern, Alexandru Pânzari a răspuns: „Noi reacționăm la legislația în vigoare și la normele constituționale. Ministrul meu este ministrul Jizdan”, a adăugat șeful IGP.  Știrile Zilei