13:12 20 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.40
 • USD18.20
 • RUB0.28
 • RON4.31
 • UAH0.69
  Președintele Igor Dodon și ambasadorul Oleg Vasnețov

  O nouă întrevedere Dodon-Vasnețov: Iată ce au discutat - Video

  © Photo: Facebook / Dodon Igor
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  138 0 0

  Președintele Igor Dodon a avut miercuri o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov - iată ce au discuta cei doi.

  CHIȘINĂU, 12 iun - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, cu prilejul sărbătorii naționale – Ziua Rusiei și i-a transmis un mesaj de felicitare președintelui Federației Ruse.

  ”Am adresat felicitări diplomatului cu ocazia sărbătorii naționale – Ziua Rusiei – și am transmis un mesaj de felicitare Președintelui FR, Vladimir Putin. L-am asigurat pe dl Vasnețov de faptul că administrația prezidențială va depune și în continuare eforturi pentru consolidarea parteneriatului strategic cu Rusia, dat fiind faptul că majoritatea populației Moldovei susține o asemenea poziție”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

  Totodată, Dodon a discutat cu ambasadorul rus despre ultimele evenimente politice interne din țara noastră și despre posibilele scenarii de dezvoltare a situației.

  Ambasadorul Oleg Vasnețov a declarat că ”Federația Rusă salută formarea unei majorități parlamentare și formarea Guvernului cu care suntem dispuși să avem o colaborare constructivă și de respect reciproc”.  Știrile Zilei