00:49 07 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.31
 • RUB0.24
 • RON4.04
 • UAH0.64
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  147 0 0

  Președintele Igor Dodon a avut miercuri o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov - iată ce au discuta cei doi.

  CHIȘINĂU, 12 iun - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a felicitat pe ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov, cu prilejul sărbătorii naționale – Ziua Rusiei și i-a transmis un mesaj de felicitare președintelui Federației Ruse.

  ”Am adresat felicitări diplomatului cu ocazia sărbătorii naționale – Ziua Rusiei – și am transmis un mesaj de felicitare Președintelui FR, Vladimir Putin. L-am asigurat pe dl Vasnețov de faptul că administrația prezidențială va depune și în continuare eforturi pentru consolidarea parteneriatului strategic cu Rusia, dat fiind faptul că majoritatea populației Moldovei susține o asemenea poziție”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

  Totodată, Dodon a discutat cu ambasadorul rus despre ultimele evenimente politice interne din țara noastră și despre posibilele scenarii de dezvoltare a situației.

  Ambasadorul Oleg Vasnețov a declarat că ”Federația Rusă salută formarea unei majorități parlamentare și formarea Guvernului cu care suntem dispuși să avem o colaborare constructivă și de respect reciproc”.  Știrile Zilei