14:38 17 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.26
 • USD17.47
 • RUB0.27
 • RON4.05
 • UAH0.70
  Fotografie simbol: hoț, safeu

  Jaf la o bancă din capitală: Hoții au reușit să dispară cu tot cu bani

  © Sputnik / Miroslav Rotari
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  3046 0 0

  Infractorii au deconectat sistemul de alarmă și camerele video după ce au pătruns în sediul filialei unei bănci din Capitală. Despre jaf s-a aflat abia astăzi, din surse polițienești neoficiale.

  CHIȘINĂU, 6 iul – Sputnik. O filială de pe strada Ion Creangă a „Moldova-Agroindbank” din Chișinău a fost jefuită în noaptea spre sâmbătă, 6 iulie, dar infracțiunea n-a fost anunțată oficial nici de Poliție, nici de bancă, dar nici infirmată de acestea.

  Despre jaf s-a aflat abia dimineața, administratorul filialei fiind cel care a constatat infracțiunea și a alertat Poliția, scrie presa locală, citând surse polițienești care au solicitat să nu le fie divulgată identitatea.

  Filiala băncii ar fi fost jefuită de trei indivizi cu cagule pe cap, care au pătruns în incintă după ce au deteriorat grilajul din metal de la intrarea din spatele edificiului. Odată ce au pătruns în interior, făptașii au deconectat sistemul de alarmă și camerele de supraveghere video.

  Sursele citate de mass-media nu au fost în măsură să precizeze suma de bani furată. Potrivit lor, Poliția încearcă acum să-i identifice pe infractori.

  Tematic

  Scandalul anului - "Cel mai mare jaf din istoria României" - israelieni implicați!
  Jaf în turism. Ai plătit să mergi în Grecia, dar faci plajă pe balcon
  Știrea nopții: Jaf de 2 miliarde $ - și acuzații care pot distruge DNA și demnitari!
  Jaf ca-n filme la Craiova - hoțul e de negăsit
  Scene ca în filmele de acțiune: Jaf ziua în amiaza mare - VIDEO
  Tagurile:
  Jaf, CHIȘINĂU


  Știrile Zilei