01:47 21 Septembrie 2019
În direct
 • EUR19.52
 • USD17.64
 • RUB0.28
 • RON4.12
 • UAH0.72
  CNAOfițer CNA

  Percheziții matinale: La ușa cărui șef au bătut în această dimineață ofițerii CNA

  © Sputnik / Miroslav Rotari © Sputnik / Miroslav Rotari
  1 / 2
  Moldova
  Sa primesc un link scurt
  207 0 0

  Ofițerii Centrului Național Anticorupție au descins în această dimineață în biroul șefului unei instituții guvernamentale.

  CHIȘINĂU, 26 iul – Sputnik. Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins în această dimineață la Centrul pentru Achiziții Publice Centralizate în Sănătate. Purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi, a declarat pentru Sputnik Moldova că perchezițiile au loc în cadrul ”dosarului insulina”.

  La această oră, ofițerii CNA desfășoară percheziții în biroul șefului Centrului pentru Achiziții Publice Centralizate în Sănătate. Paralel, controalele se desfășoară și la firma care a câștigat licitația pentru livrarea insulinei.

  ”Alte detalii nu avem. Vom veni cu informații suplimentare mai târziu”, a declarat pentru Sputnik purtătorul de cuvânt al CNA.

  Secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Boris Gâlcă, a declarat anterior că în cadrul licitației pentru procurarea insulinei s-au comis unele ilegalități. Aceasta a fost câștigată de o companie care a livrat un preparat produs în Ucraina, biosimilar al insulinei.

  Tagurile:
  Percheziții, CNA


  Știrile Zilei